fredag den 23. marts 2012

 Laks bagt i ovn med rødvin.
Kartofler klar til ovn.

Laks med rødvin klar til ovn.


Det færdige resultat.






 Laks bagt i ovn med rødvin.   4 pers.

4 stk. Staniol
4 stk. Laks a ca. 125g.
1 dl. Rødvin
3 spsk. Timian
Salt
Peber.

Ovnen varmes til 200 grader.
Læg et stk. laks i hvert stk. folie og ”kram” folien på så den dammer en skål.
Hæld ¼ af rødvinen i hver ”skål” , sammen med timian, salt og peber.
”Skålene” krammes sammen i toppen og bliver nu til små pakker.
Pakkerne sættes i et ildfast fad, og bages i ovnen ca. 15 min.

Dertil kan serveses en lækker salat, eller en ovn kartoffel.
Jeg plejer at lave en dressing til ovn kartoffel, som består af:

Dressing.
1½ dl. Cremefraiche 9% eller lignende.
Timian eller Dild.
En smule citronsaft.
Salt
Peber.



1 kommentar:

  1. Årh det lyder helt fantastisk lækkert!
    Må jeg afprøve!

    SvarSlet