4 stk. Staniol
4 stk. Laks a ca. 125g.
1 dl. Rødvin
3 spsk. Timian
Salt
Peber.
Ovnen varmes til 200 grader.
Læg et stk. laks i hvert stk. folie og ”kram” folien på så
den dammer en skål.
Hæld ¼ af rødvinen i hver ”skål” , sammen med timian, salt
og peber.
”Skålene” krammes sammen i toppen og bliver nu til små
pakker.
Pakkerne sættes i et ildfast fad, og bages i ovnen ca. 15
min.
Dertil kan serveses en lækker salat, eller en ovn kartoffel.
Jeg plejer at lave en dressing til ovn kartoffel, som består
af:
Dressing.
1½ dl. Cremefraiche 9% eller lignende.
Timian eller Dild.
En smule citronsaft.
Salt
Peber.
Årh det lyder helt fantastisk lækkert!
SvarSletMå jeg afprøve!