Thai med
hvidløg.
Thai med hvidløg. 4 pers.
500 g kylling eller svinekød.
3 spsk. Soyasovs
3 spsk. Fiskesovs
6 spsk. Olie (bruger raps, da oliven olie kan afgive for meget
smag.)
6 fed Hvidløg
3 tsk. Sukker
3 spsk. Saltede peanuts
½ Iceberg salat
Kødet skæres i små
stykker, da de så er nemmere at tilberede.
Soyasovs,
fiskesovs, olie, sukker og hvidløg (presset) blandes sammen til en marinade.
Kødet kommes i
marianden, og stilles på køl minimum 1 time.
Kødet med marinade
steges på en meget varm pande/wok til kødet er færdigt.
Marinaden kan godt
skille lidt, men det gør ikke noget.
Iceberg salat
snittes fint og kommes i en skål, det færdig stegte kød og marinade hældes
oveni, og drysses med peanuts.
Serveres med ris (bruger
brune) og ekstra peanuts hvis man føler for det.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar