fredag den 20. januar 2012


Thai med hvidløg.



Thai med hvidløg.   4 pers.

500 g kylling eller svinekød.
3 spsk. Soyasovs
3 spsk. Fiskesovs
6 spsk. Olie (bruger raps, da oliven olie kan afgive for meget smag.)
6 fed Hvidløg
3 tsk. Sukker
3 spsk. Saltede peanuts
½ Iceberg salat

Kødet skæres i små stykker, da de så er nemmere at tilberede.
Soyasovs, fiskesovs, olie, sukker og hvidløg (presset) blandes sammen til en marinade.
Kødet kommes i marianden, og stilles på køl minimum 1 time.
Kødet med marinade steges på en meget varm pande/wok til kødet er færdigt.
Marinaden kan godt skille lidt, men det gør ikke noget.
Iceberg salat snittes fint og kommes i en skål, det færdig stegte kød og marinade hældes oveni, og drysses med peanuts.

Serveres med ris (bruger brune) og ekstra peanuts hvis man føler for det.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar